yildiz-alp2024 off bu kaçıncı postum bilmiyorum ama delircem artık bu çocuğu ne zaman ektim görse gece 100 kere uyanıyor sallamak istiyor kaç kere okudum yok ffayda etmiyor tam uykuya dalcam uyaniyor
Duru44 yildiz-alp2024 Aç olabilirimi mama veriyorsan toktur ama anne sütü tek alıyorsa belki yetmiyordur
yildiz-alp2024 Duru44 15 aylık 1 buçuk saat önce emzirp uyuttum mamayi bırakali çok oldu 1 yaşından sonra geceleri emmek için uyanmiyor aslinda
balbebeginannesii yildiz-alp2024 ay belki atak dönemi falandır hep mi böyle uyku sorunu vardı yada karnı ac olabilir mi veya bir secenek olarak uykudan hemen önce yemek yiyorsa belki hazımsızlık yapıyor rahatsız ediyordur onu
yildiz-alp2024 balbebeginannesii evet eltim geldi bu akşam baya bı sevdi oynadı. bugünde öğlen 12 bucukda uyandı bı daha uyumamisti şuan deliksiz uyuması gerekirken sürekli uyanıp duruyor. çarşıya gittiğimizde de cocuk bebek arabasında oturuyor mesela yanımızdan geçen ay ne kadar uslu subdaki keyfe bak gibi gibi konuşuyor o gece gene aynı şekilde sabaha kadar kaç kere uyanıyor
yildiz-alp2024 yildiz-alp2024 Felak nas Ayetel Kürsi Fatiha kalem suresi 51 ve 52. ayeti kaç kere okudum var mı okuyabilcegim başka dua