prenses_prens Güzel anneler💐ciğitten alışveriş yapan var mı? Sipariş vermek istiyorum ama ürünleri ve beden kalıpları nasıl. Tam beden mi vermek gerekiyor yoksa bir kaç yaş büyük mü?
balbebeginannesii prenses_prens ben alıyorum ama tam beden alıyorum oglum yasına göre boyu kilosu orantılı gidiyor sorun yasamadım
Eysar prenses_prens alt ürünleri hep küçük tür bir beden büyük alın belleri çok sıkı olmuyor az geniş ama yeri harika iki kızimada sürekli oradan alırım çok memnun kalırsınız
prenses_prens balbebeginannesii Oğlum 19 aylık kızımda 4 buçuk yaşında tereddüt ettim oğluma 18-24 ay alsam küçük gelir mi diye 2-3 yaş mı alsam, kızıma da 5-6 alsam büyük mü gelir
balbebeginannesii prenses_prens ben 28 aylık oğluma 24-36 alıyorum mesela 3-4 yaslar inanılmaz bol ve büyük oluyor kendide rahatsız oluyor öyle giyinince siz kilosuna boyuna göre büyük alın deneyin olmazsa iade edersiniz
prenses_prens Eysar Beden konusunda çok tereddüt ettim çok büyük alıpta kötü durmasın😆 Teşekkür ederim yorumunuzu dikkate alarak sipariş vereceğim🫠