Fatmanurozgr Kızlar Oğlum 3 Aylık ve Sleppy kullanyorm ama sürekli sızdryo üstü batyo bezden kayanklanyo dye düsünyorum lütfen kullandgnz sızdrmayan önerebileceğiniz bez var mı 💁
Fatmanurozgr Sariballim evet sızdrmyo denemstm ama kimyasal var felan dyolrdı oyüzden 1 paket kullanmstm uzun zamandır kullanyomsnz Bi problem yasamadnz dmi
Fatmanurozgr Ikrazumra19 ozge3747 [silindi] Sariballim O halde primaya geciş yapym elimdeki bez bitince teşekkr ederm kızlar 🥰
Fatmanurozgr [silindi] ozge3747 Zeynpibrhm55 deryata gokcekizinannesi Thelefant Kızlar eşim bugun 60lı paket alms 3 numara siz kac kiloya kac numara kullanyosnz acaba 💁teşekkür ederim önerilernz İcin sonunda karar verdm 😁
Gnlhrst Ben molfix pure soft kullanıyorum canım çokda memnunum 2 buçuk aylık kızım hem primayla aynı paraya geliyor , hem primada koku var diye doktorlar önermiyor bence molfixide incele derim
meliss14 Fatmanurozgr natürel olan mi sızdırıyor acaba bende yeni onu sipariş ettim prima careden sonra onu denemek istemiştim pişman olur muyum yani
Fatmanurozgr meliss14 evet canm yaa 3 aydr kullnyorm suan naturel olan ama cok sızdryo kıyafetleri batyo yatarken yapnca drk srtna cıkıyo 😏
gokalpkus Fatmanurozgr bende ilk sleepy ile başlamıştım hem sızdırdı hemde çok feci pişik yaptı sonra molfix e geçtim sızdırmadı ama pişiğide geçirmedi prima aktif ve prime premium care kullandım önce çok memnundum ama sonra sık sık drğiştirmeme rağmen nemli bıraktığını ve pişiğini geçirmediğini görünce evy baby denedim o da işe yaramadı en son eczaneden pişik için ilaç alırken canbebe almamı söylediler aldım tabi kremlerinde etkisiyle 1gecede geçirdi ne sızdırma ne nemli bırakma hiçbiri olmadı 15gündür kullanıyorum yeride çok güzel geldi bana. bazen krem sürmedim acaba pişik yapacak mı diye denedim ama krem sürmememe rağmen pişik olmadı
Ayssenurylmz067 E bebek markası baby me tavsiye ederim kesinlikle bende prima ve Sleepy kullandım ama bunda devam ediyoruz hem sızdırmadı hiç hem fiyat olarak daha uygun
hamzamom Fatmanurozgr 9 aydır prima premium care kullanıyoruz. Ne sızdırma ne pişik hiçbirşey yaşamadık.
Fatmanurozgr Zeynpibrhm55 hamzamom Çogunlk prima dedi sanrm prima daha iyi ☺️ Tesekkür ederim kızlar 😍
meliss14 Fatmanurozgr pişik yaptı mi hic ayy ben bi tereddüt ettim eşimde çok adetli sipariş etmiş napsam bilemedim simdi
Summeyra Fatmanurozgr bende sleply kullanıyordum ama kızım büyük tuvaletini yaptığında hep sırtına çıkarıyordu. Mühendisinoğlunda migrosun minies bezini gördüm alıp dedim hem çok hafif hem pişik yapmadı hemde sızdırmıyor. Üstelik fiyatıda uygun ve kapıya kadar getiriyorlar