ipekgumen1 Haftaya girdik oğlum çok hareketli bir çocuk akşama kadar hiç oturmuyor evcil havanımız var evde köpek onunla oynuyor şu 1 haftadır eziyet ediyor köpeğe sürekli arkasından koşuyor eline geçeni fırlatıp atıyor köpekte korkmaya başladı artık kaçıyor sürekli havlıyor yapma diye benide hiç dinlemiyor çok konuşuyor bide yapma dediğimde yapıcam işte diyo güzelce anlatıyorum dediği dedik bişeyi olana kadar inatlaşıyor susmuyor unutup geçimiyor bu defa ben kızıyorum bağırıyorum kendimi tutamıyorum bana sus bi bağırıp durma yeter artık ya tamam ya tamam falan diye konuşmaya başladı bi kaç gündür böyle sinirden ağlıyorum şuan biraz hasta burun akıntısı öksürük var hergün banyo yapıcam diyor olmaz diyorum ağlıyor sürekli böyle yapma dediğini inatla yapmaya çalışıyor bi konu oluyor o öyle olmaz diyorum hayır o öyle olur öyle oluyor diyor hiç bişeyden memnun olmuyor hep kendi bildiği doğru baş edemiyor eşimle artık var mı bi öneriniz kendim migren hastasıyım tansiyonum da var baş ağrısı çekiyorum hergün acaba 3 yaş sendromuna mı girdik