paralelevrendemutlu Oğlum 17 aylık. H&M internet sitesi üzerinden kışlık alışveriş yapacağım. 18-24 alıyordum tam hatta bir tık büyük oluyordu. İnternet sitesinde 12-18 beden 86cm gözüküyor. Eğer öyleyse 12-18 alacağım. Kalıpları büyük mü
lohusaserbeti paralelevrendemutlu benim kızım 11 aylık. 10.ay kontrolünde 75cm 8900dü. Ben 2 yaş aldım kışa giydircem diye baya bi büyük oldu. 1.5 alsam olurmuş. Zarada 1.5 yaş almıştım sıkıyor şuan ona göre 2 yaş aldım ama hm baya bir bolmuş kalıp
usenmedimyaptimbirvelet paralelevrendemutlu büyük kalıpları var. oğlum 9-12 giyer bazen 12-18de giyer değişiyor ama geneli oluyor hmde 11kilo 19 aylık
Anonim18 paralelevrendemutlu bebeğm 6 aylık 9 12 aylık alıyorum tam oluyo tulumları alt üst takımları bir tık büyük oda yani bir cm falandır
paralelevrendemutlu usenmedimyaptimbirvelet Evet sanırım kalıpları genel olarak büyük. Teşekkür ederim
paralelevrendemutlu defnevedoruk Aa oğlumla aynıymış oğlumda 12 kilo bende ona göre alayım teşekkür ederim
Mmeelliikkeee paralelevrendemutlu normal bi çocuksa tam beden alın bence çok büyükte değil , yani sezon başı zaten 5 ay giyer gibi.
aysebb paralelevrendemutlu Büyük. Ayına göre değilde kilo tablosuna göre alın öyle tam oluyor. Ona göre yine büyük alırsınız ama ay aralığına göre alırsanız 1,5 beden büyük geliyor net. Kilosuna göre alıyorum ben
ecekusumm paralelevrendemutlu 8.5 kilo ve 7.5 aylık kızıma kışlık olarak 9-12 ay olan eşofman takımlarından aldım tam oldu. Bence bir beden büyük tercih edilebilir.