Btll06 Kızlar bebeğim 26 günlük burnu tıkanıyor bazen öksürüyor bazen hapşırıyor ateşi yok hastamı anlamadım ?
yarenozkk Btll06 hasta olması muhtemel canım ilk 3 ay önemli istersen bi doktorunla iletişime geç benim kızım da 2 buçuk aylıkken hastalandı doktorum hemen çağırdı bakmak istedi
3kedili2bebekli Btll06 hapşırık öksürük günde 10 kereye kadar normal burnu ortam sıcaksa, ve kalın giydiriyorsaniz özellikle bere takiyorsaniz olur, burnunu sık sık temizleyin ortam ısısına göre giydirin ortamı da mümkünse serin tutun 24 derece üstüne çıkmasın
odtz Btll06 benimde aynısı olmuştu otri bebe aldım Önce serum fizyolojik sıktım burnuna yumusasın sümükler diye sonra otrş bebeyle cektim Çocuk cok rahatladı 1 hafta oldu hala tıkanıyor ama günde bir kerr cekiyoruz sadece artık o onu götürüyor tüm gün
laura_ 15 günlük bebeğim burnu tıkalıydı bol bol çektim hep deniz suyu veya serum fizyolojik ile sonra aspiratör ile çektim aile hekimine götürüp ciğerlerini dinlettim temiz ciğerleri bol bol çekiyorum ve bok bol emziriyorum ateşi yok hapşırıyor baya o kadar 2 gün oldu toparlar artık inşallah