bebegimgeldi Sünnet sonrasi bu şurubu veren var mı doktor bunu yazdı ama agliyor surekli acaba yetersiz mi öncesinde aşıdan sonra falan calpor veriyordum ,
elif006 bebegimgeldi 5 aylıktı bebegım pedıtus ve dolven ver demıstı Bnde calpol verıyorum çok küçük degılmı ılaclar ıcın dedıgımde ağrısı çok olur verebılırsın demıstı ve uyusturucu jel almıştık onu kullandık gecmıstı
bebegimgeldi Akkuzum bebegim 3 aylik calpor vereyim kustu surupu icince, colporu 2.ay asisinda vermislerdi kapağı açıldıktan sonra kac ay da bozulmaz acaba bilginiz var mı buzdolabinda değildi
bebegimgeldi elif006 eczaneden mi alıyoruz uyuşturucu jeli, calpol da ama ama 2.ay asisinda açmıştım şuan 3 aylik versem olur mu bozulmus müdür buzdolabinda degildi
Akkuzum bebegimgeldi süresini hatırlamıyorum yanlış bilgi olmasın ama şekerlenme falan olmadıysa bozulma olmamıştır
elif006 bebegimgeldi sunnetı özel kılınıkte yaptırdık ordakı doktor jel ve karışım krem almamızı sole kendılerı satıyordu ılacıda dısarıda olduğu ıcın bılmıyorum ıcırmezdım
Bebegimm1 bebegimgeldi agrı kesici şurup yani bana o zman dolven vermişti antibiyotıkli krem yazmıştı bunun dışında bir şey kullanmamıştm
ilkanneligim1107 bebegimgeldi sanırım hiç ilaç vermedik evet çok ağladı ilk iki gün çok zordu ancak iki krem ve bezini vazelinlemek dışında hiç bir şey yapmadık tabii doktor söylediyse bir şey diyemem ama bacoderm ve anestol birleştirip sürüyordum pansuman olarak.