Sasah1441 Aytenyarenduranefe burası yeri değil ama ankara bi çocuk Çin de ki bu virüsten ölmüş 😔😔😔 duyan bilen var mı
Selcan Aytenyarenduranefe merhaba 👋 batikent 1 tane bal kızım var şubatın 12snde 1 yaşına gircek inşallah. Zaman çabuk geçiyor 😊
Selcan Sasah1441 yani ben duymadim hatta nette de baktım şimdi öyle bisey yok olsa eminim heryerde haber olurdu bence
Sasah1441 Kubs evet maalesef teyzemin arkadaşıymış annemle konuşmuşlar hiç bi yerde vermiyorlar haberlerde VS 😔 Allah ım sen koru
Sasah1441 Selcan bende öyle düşünmüştüm ama birebir teyzemin arkadaşının çocuğu olunca endişelendim. Gülveren de oturuyormuş çocuk 5 yaşındaymış 😔
Aytenyarenduranefe Bnmde arkadasım bu vırusten oldu 1 aylık kız 2 yas erkek 5 yas erkek cocularını bıraktı kuuzm hıc bır haber hıc bır nedya vermedı
Sasah1441 Aytenyarenduranefe 😔😔 bende bi ihtimal teyzem yanlış anlamıştır diye avutuyordum kendimi. Cenaze evi sonuçta biri bi taş atmıştır millet peşinden gider demiştim ama 🤷♀️
Aytenyarenduranefe Sasah1441 malesef canım bursada ıdı cok anı oldu zaten bır anda ates kusam bayılma 1 saat surmedı vefat haberı geldı