gulcankrty Güzel annelerimiz bebeğinizi büyütürken takip ettiginiz ve faydalı bulduğunuz kişiler ve sayfalardan bahsedelim birazda önerileriniz nelerdir
gulcankrty Bu konuda biraz acemiyim çocuklaf icin doğru bilgiye nerden ulasilir kimi takip etmek gerekir
cokbilmismom gulcankrty fenomenlerin çoğu link için tıklanma için boş ürünler öneriyor saçma bilgiler veriyor. Hele reels videolar herkes kafasına göre bir şey çekiyor ve doğru olduğunu sanıyor ama amaç izlenmek. En doğru bilgileri takipli doktorunuzdan alın ben öyle yapıyorum. Özellikle ek gıdaya geçtiğimden beri sürekli doktoruma sorarım. Öyle saçma şeyler payasiyorlar ki bebek daha 5 aylık muhallebi tarifi veren var bisküvi veriyorlar vs 😂doğru bilgi verende vardır ama bir elin parmağını geçmez uzman doktorları takip edin ben Osman gönülal var onu takip ediyorum
Zera Akademisyen anne, guncel anne ve hastalanmayan cocuk hesaplarini takip ediyorum. Bu isin egitimini almadan bilgi aktaranlar sadece insana yetersizlik hissettiriyorlar.
gulcankrty cokbilmismom Osman gonulali bende takip ediyorum birde mühendisin oğlu var o ürün icerigini inceliyor oda güvenilir geliyor bana