minikkurabiyee Kızlar kullanıp memnun kaldığınız pişik kremi nedir bebeklerinize hangi pişik kremini kullanıyorsunuz
ikievlat minikkurabiyee mustela kesinlikle 🌸lohusayım ped takmaktan pişik oldum kendime bile sürünce bi günde iyileşti
askbebegimmbenim minikkurabiyee biz hametan denedik su docrem Bepanthol hepsini denemiş biri olarak bize mustela yaradı 1 2 günde geçirdi.
minikkurabiyee ikievlat çok teşekkür ederim normalde yurtdışınin sudokremini kullanıyordum oda bitince pişik kremi arayışına girdim şunda da kızım biraz pişik olmus😕
ikievlat minikkurabiyee geçer umarım biz bile dayanamıyoken onların narin vücudu 🥺alırsanız iyi gelir inşallah🌸
Busraata33 minikkurabiyee Reacream onca ürün denedim ikiside alerjik bir bu iyi geldi.Hem piştiği geçiriyor hemde birdahaki silmemde ya da yıkamamda acı hissetmiyor..
merveakbulut06 minikkurabiyee nivea pişik kremi aldık e bebekten denemek için çok memnun kaldım oğlumda başka kullanıyordum piyasadan kaldırmışlar ama memnunum açıkçası
3cocukluananingunlugu minikkurabiyee taze topladığım kantaron çiçeklerini hakiki zeytinyağında bekletiyorum en az 40 gün sonra süzüp karanlıkta saklıyorum
mervemurat16 minikkurabiyee mustela kullanıyorum ben memnunum ama arada yine pişik oluyor oda idrar enfeksiyonu ile ilgiliymiş