tospikannesi_ Mygirlmybaby daha açıklanmadı canım muhtemelen birazdan açıklanır heyecandan elim titriyor sjdjsjsjs🤣 inşallah güzel sonuçlar alırız 🤲✨️
tospikannesi_ Esoesssc aynen 10da açıklanması bekleniyor ama sıradan şeyler ajsjsjsj 🤣 ya 11 e doğru açıklanır yada 14.00 a sarkar diye düşünüyorum bakalım heyecandan kalpten gidicem
_alyazmali_ tospikannesi_ sonucu göremedim daha sisteme düşmedimi acaba sonuca nasil bakacağım? Tam bilgim yok bu konuda
tospikannesi_ _alyazmali_ daha açıklanmadı ama ÖSYM sayfasından takip edebilir bakabilirsiniz . Https://ais.osym.gov.tr linkinden de ulaşabilirsiniz
Sksjsjjsks Semaa_ayar bendeğğ aslında kocamdan yüksek almak hedefim hahaha 😂😂 yarıştayım bakalım 😂😂ama çok güzel geçmedi benim umutsuz vaka lisans mezunu olacam 2 dersim var bu yıl verecem bitmeden girdim son kez 🥲😂
Semaa_ayar Sksjsjjsks çalışılmasa bile sınava girmek iyi hissettiriyor insana hakkımızda hayırlısı olsun ben de hemşirelik için. 😬
Sksjsjjsks minikkurttt mezun olmayana kadar girme şansımız var 4 sınıfım 2 dersim alttan kaldı diye orta öğretime girebildim açık öğretimden okuyorum belki ondandır
minikkurttt Sksjsjjsks ilginç çünkü bu puan 2 yıl geçerli. Mezun şartı aranmıyor. Dersinin kalıp kalmadığına bakmıyor 4.sınıfsan artık sen lisanssındır