uykucukoalaa zeynocann insan verecek bişey bulamıyor o aylar tadım ayları doymalik değil o yüzden ne yapacağını bilemiyosun bence 6. Ayda başlanmalı ve doğru olan da bu çocuğun bağırsakları anca hazır oluyor
asennaa zeynocann hiç pişman olmadım. Ki doktorum bize 5. Ayda başlattı. O ay tadımları bitirdik, şimdi bir şeyleri karıştırıp yedirebiliyorum
1prensessannesi zeynocann anne sütü almıyorsa başlayın takımlara. Anne sürü alıyorsa 5 buçuk aydan sonra olabilir
kimbumadam zeynocann 5 ay 10 gün Çokta erken sayılmaz bebek hazırdı🌼 Sizin de kriterleriniz tutuyorsa afiyet olsun
zeynocann kimbumadam benimkide yeni 5 aylık oldu kriterlerinede bakıyorum başlamakta istiyorum tadimlara süt artık o kadar içmiyor reddediyor
kimbumadam zeynocann katı gıda yeterli gelmez ama ona bir çare lazım yaşına kadar en azından içmesi gerek
cokbilmismom zeynocann 5 aylık başladık hatta 4ay 20 günlük yoğurtla başladım daha sonra 5.ayda sebze tadimlarina geçtim. 5 ay 18 günlük suan hala tadım yapıyoruz karışım öğün vs vermiyorum