merve1309 Arakdaslar doğum sonrası saçlarım aşırı aşırı dökülüyor önüne nask geçebilirim ekime avuç avuç geliyo banyoda deseniz aman Allahım resmen kel kaldım yani baya önlerim boş kaldı aralarda da napicamm yol gösterin aşırı moralim bozuk bebeğim 3,5 aylık
_Goktugunannesi__ merve1309 Dönemsel canım kendiliğinden geçiyor bıoxcin şampuan kullanın eşimde de kepek vardı 2 kullanımda bile faydasını görmüştü
merve1309 _Goktugunannesi__ ne zamana kadar suruyo peki ne zaman gecr kan tahlili faksn versem diye düşündüm de
_Goktugunannesi__ merve1309 Kan değerleri izde düşmüş olabilir yine Bi kan verin benim yanlış hatırlamıyorsam 3 ay falan sürmüştü top top dökülüyordu duştan sonra saçımı toplayıp avuç avuç üzerinden saç topluyordum
merve1309 _Goktugunannesi__ ayy evet gerçekten top top varya inanamıyorum korktumda saçsız kalicam diye baya baya bolsuklar oldu kuruyken de islakkende çok fazla dökülüyo. Pazartesi bı kan vereyim bakalım yeni 1 aydır dökülüyo
ecesen Benim hamilelikte bile aşırı dökülüyordu doğum sonrası yaklaşık 6 ay daha çektim en sonunda upuzun saçlarımı kestim sanki dökülmeyi önler diye 🤣 6. Aydan sonra siyah sarımsaklı bir şampuan kullandım hala da kullanıyorum 2 aydır aşırı azalttı tavsiye ederim deneyin ☘️