bernass Merhaba bugün 2.ay aşımızı ve rota aşımızı olucaz yan etkileri fazla oluyormu oluyorsa ne kadar sürüyor acaba ?
aysegultkn01 bernass her bebekte değişiyor, benim ikiz bebeklerim var şu an 3 aylık. 2. Ay aşısını yaptığımızda birisi ateşlendi huzursuzdu, birisi ne ateşlendi ne huzursuzlandı. Ama merak etmeyin bi sıkıntı olsa da aşının ertesi gününe geçiyor.
aysegultkn01 bernass rotayı ben beraber yaptırmadım daha pazartesi günü yaptıracağız o da ishal gibi bi yan etki yapabiliyor diye duymuştum.
birprensannesi41 bernass bizde ateş olmustu calpolle gecmisti rota yüzünden ishal olmustuk 2 güne gecmişti oda
Snglkargc_0107 bernass bizde hiç biri yan etki yapmadı ama rotayı hiç bi aşıya denk getirmeyelim demişti ebe aylara bölmüstu 1 ay zaman bırakmıştı arada
Bsmdg 37 derece ateşi çıktı 1 çay kaşığı calpol verdim. Sonra hemen toparladı. Çook uyudu. Huysuzluk yapmadı
bernass @Snglkargc_0107 yaa banada sağlık ocağındakiler 2 ile 4. ay aşısında vuruluyor gelirken eczaneden alıp gelin beraber vurarız demişti bi sıkıntı olurmu dediğimde yan etki olmaz ağızdan alınıyor dedi ozaman bi kaç gün sonra mı yaptırayım rotayı
bernass @birprensannesi41 benim bebeğim büyük tuvaleti sıvı oluyor yani herkesinki öyledir sadece süt ile veya mama ile beslendikleri için katı değildir ek gıdaya geçmedikleri için ishal nasıl olmuş oluyor onu anlamadım
birprensannesi41 bernass kız benımkininde sulu yani ishal günde 3-4 kere veya daha fazla kaka yaparsa yogun sulu sekilde oyle oluyor
Deletedmom_216 bernass rotanin yan etkisi yok. Verem asisi ve karma asilarinin da ayes halsizlik huzursuzluk yaltigi soyleniyo anneler tarafindan. Tabiki her bebekte ayni yan etki yapmayabiliyo. Benim oglumda hic yan etki olmasi mesela sadece o gun hel uyudu o kadar ☺️ atesini kontrol edin her saat başi. Onlem amacli da calpol vermeyin belki hic atesi cikmicak bilemeyiz bisuna ilac vermis olmayin bebege☺️
nanecay birprensannesi41 merhaba 2.ay aşısı sonrası mı ishal oldu,benim bebeğimdede ishal oldu 2.gün su gibi günde 3 kez falan yaptı karnı çok hareketli aşıdan mı oldu ben anlamadım
bernass @"morkelebekk54″şuanlık bizdede uyku hali ile huzursuzluk var gibi bakalım hemencik geçer oda inşallah teşekkür ederim verdiğin bilgiler için 🙏🏻