Lokumtosunannesi Brokoli çorbası yedirmistim dün kızıma,içinde havuç ve patates vardı sanırım bu kabız yaptı,kabızlığa iyi gelen ne yedirebilirim önerisi olan var mi
Aysegolcuk_ Lokumtosunannesi her gün bir çay kaşığı gerçek zeytinyağı içir ben öyle yapmıştım yaptığın yemeklere yağ koymuyormuşum ben her yaptığım yemeklere bir tatlı kaşığı yağ koyuyorum
Serranur Lokumtosunannesi bır cay kasıgı zeytın yagı için hakıkı zeytın yagı canım arkadaslarında dedıgı gıbı bırde kulak cıbuguyla zeytın yagına batır poposunu uyar he onlardamı ıse yaramadı çok sacma gelcek belkı ben bır ay yaptırmam dıye dırendım bagırdım çagırdım ama annemın eskı yontemı işe yaradı bız aylarca kabızlık cektık minik bir parca sabun oarcası poposundan içeri bırak hemen yapıyo.he dogrulugu tartısılır ama bebegım kıvrım kıvrım kıvranınca caresıslıkten tamam demıstım ve ıse yaramıstı.annem der hep ben sızı savunla bıyuttum dıye🤷♀️
pelinoztek zeytin yağı ek gıdaya katın ve ek gıdayı fazla vermeyin erken ek gıdaya başlamışsın onun içinde kabız oluyor
Lokumtosunannesi mugeturanoglu1 erken gıdaya gec de gecsen kabız oluyo her türlü olacağı bi dönem oluyo doktor önerisiyle geçtim ben minik minik veriyorum