sahrakarahan Bebeğim meme reddi yaşıyor. Memeyi bir türlü almıyor ben de sağıp veriyorum ama hemşire bugün sağma süt çabuk kesilir, emzirme gibi olmaz sağma da hormonlar çalışmıyor dedi. Sütüm çabuk kesilir mi bebeğim daha 15 günlük
As93 sahrakarahan ilk 6 ay gece ve gündüz genelde 2 bazen 3 saatte bir sağdım. Gayet fazlaydı sütüm. Sonra sağmaktan yorulduğum için azalttım sütümde azaldı. kızım 10 aylıkken tamamen bıraktım. Sağmak gerçekten zor umarım bebeğiniz emmeye geri döner ama canınızı sıkmayım herşey olucağına varıyor
ddyvzz Ben doğduğu zamandan itibaren hem sağdım hem emzirdim herhangi bir problem yaşamadım meme reddi olduğu dönemde sağdığım sütlerden verdim benim doktorum düzenli sağım yapıldığı takdirde sütün artar bile demişti
As93 sahrakarahan ilk hafta çok azdı sütüm. Sonra iki mememden bir sağımda 60 cc falan gelirdi üzülürdüm onu hatırlıyorum:)sonra Zamanla artı 120-180 cc arası
zeynepyildiz As93 benim de yaşadığım bi stresten sonra sütüm çekildi sağınca ikisinden dibini çok az dolduruyor 10 20 cc anca düzenli sağsam çoğalır mi acaba 😔
As93 zeynepyildiz evet bol su ve düzenli sağım kesin arttırır. Canınızı sıkmamaya çalışın lütfen anne olarak elinizden geleni yapıyorsunuzdur zaten 🙏🏻