Sedossh Merhaba kızlar oğlum 15 aylık inanılmaz burnu tıkanık aspiratör ve buhar makinesine izotonik su hariç ne önerirsiniz
cikolataliekmek Sedossh bir haftadır aynı durumdayız, soğan karanfil, sıcak suya nane veya kekik yağı, en son da coldmix aldık. Ama doktorumuz baktın çok tıkanık güzelce giydir balkona çıkar dedi ben denemedim ama denemek isterseniz
mematiii Sedossh benimkide aynı durumda burnunu temizledim ve hava veriyorum öyle yapın başka çözüm yok
gulsee1 Sedossh 7 ml serum 3 ml illadin burun damlası karıştır şişede burnuna bir damla at açılıyor bize doktorumuz önermişti burünü açtıktan sonra yapıyoruz açılıyor
akkutlu Sedossh maalesef işe yaramıyor kompresörlü olması gerekiyormuş onda yeterince hava damlacıkları yok dedi doktorumuz ben omron aldım o yüzden bende de ondan vardı açmıyordu burnunu
jap Sedossh soğuk hava açar burnu. Buhar makinesine koyduğun serumu buzdolabında beklet soğuk buhar ver
cikolataliekmek Sedossh ben direk yakasına veya yastığına dökmedim yanık vs. Oluyormuş diye o yüzden makyaj pamuğuna damlatarak çevresine koydum ben iyi geldiğini düşünüyorum
Sedossh mematiii inanılmaz bir gün geçiriyorum sabah uyandığından beri ağlıyor aşırı hırıldıyor umarım hemen geçer bebekler hasta olmasın
mematiii Sedossh öyle gerçekten inşallah canım burnu akıyordu iyi dedim rahat tıkandı teki bakalım geçsinde yesin yeterki
karan0772 akkutlu ay aynı durumu bizde yaşıyoruz suanda ne yapmamız lazım ilk defa yaşıyoruz çok korkuyorum
akkutlu karan0772 serumla günde 3-4 defa temizleyin burnunu enjektörle gece yatmadan da soğuk buhar verin
mobesebesir Sedossh başucuna soğanı ikiye bölüp karanfil batırıp koyun. Burun ucuna ayaklarının altına bebek vicksi sürün. Cold mix diye Bi damla var ondan alın yastigina çarşafına vs damlatin tenine değmesin rahatça uyur. Oğlum 3 yaşında tıkanıklığı olduğunda burnunu temizleyip yazdıklarımı uyguluyorum rahatça uyur
CeydaST Sedossh gıda mühendisi anne var instagram da udi hindi yağı damlatınca açılıyormuş. Denemedim ama
Sekeroglannn Sedossh 5 lik şırınga ve serum fizyolojikle gün içinde burnunu sık sık yıkarsanız çabucak açılıyor. Oğlum gripti 3 gündür sabah öğle akşam yatmadan günde 4 defa bu şekilde yıkama yaptım tıkanma olmadı