nilgs Bugün 2.ay karma aşı olduk 11de . Şuan bebeğimin ateşi 37,5- 37,6 çıkıyor. Ama çok huzurlu gülücükler yapıyor uyuyor uyanıyor. Endişelenmeli miyim ? Hiç bir tecrübem yok ateş konusunda sabaha kadar başında mı beklemeliyim
Zera nilgs Cok yuksek bir ates degil ayaginin altina linon surup corap giydirin ama yine 2 saatte bir uyanip bakmakta fayda var.
HE-SEN-COK-BILIYON nilgs çay kaşığı ile calpol verebilirsin ben öyle yapmıştım. Dirençli ateş olmaz ama yine de takip etmek iyi olacaktır
nilgs HE-SEN-COK-BILIYON dirençli ateş ne demek oluyor uzun süre devam eden ateş mi acaba ? Bir de kaç dereceden sonra endişelenmeliyim ?
HE-SEN-COK-BILIYON nilgs evet çok fazla yükselmiyor ve çok uzun sürmüyor canım. 38 i geçeceğini sanmıyorum şuan normal hasta olduğu zaman ben 38i geçtiğinde hastaneye götürmüştüm hastanede ateşi 39 olmuştu gidene kadar zaten. Ama aşı o derece ateş yapmıyor calpol verince düşüyor
nilgs HE-SEN-COK-BILIYON evet dediğiniz gibi oldu çok teşekkürler :) siz deneyimli bir annesiniz sanırım bebeğiniz kaç aylık :) burun hışırtı olduğunda ne yapmalıyım . Doktor akışına bırak bebek olduğu için normal diyor fakat içim rahat etmiyor.aspiratör önermiyor 2 doktorum da
HE-SEN-COK-BILIYON nilgs valla başımdan geçtikçe tecrübe ediyorum bende 😂 açıkçası ben o zamanlarda çok sık olmamakla birlikte banyodan sonra biraz çekiyordum burnunu ama doktor daha iyi bilir tabiki daha çok küçük 🥰 öksürük hırıltı hızlı nefes alıp verme gibi durumlarda hastaneye götür orda hava veriyorlar. Mesela benim bebeğim 8 aylık şuan geçenlerde hastalandı öksürük hırıltı vardı hemen götürdüm çok şükür fazla ciğere inmeden hava buhar verildi atlattık. 6aydan önce hasta olması çok zor ama cidden çünkü calpol harici pek ilaç verilmiyor genelde🥲