askbebegimmbenim ngold 10 ay 17 günlük bırakamıyorum yoksa uyumuyor okadar alıştı mi sigmiyor da ayakları hep aşağıda Beşikte reflü yatagiyla beraber yatıyor
gkcesrp ngold şuan 45 günlük uykusunda çok hareketli bı bebek bı bakıyorum kaymıs gitmiş ya aşagısına kadar sankı sıgmıyor gıbı ama kustugu ıcın kaldırmıyorum bende merak ediyorum bu konuyu.. bıde bunların ölcüleri standart mi kı
bsrctldem ngold 2 aylik olunca bıraktım çünkü sürekli kayiyordu. Üzerini örtmeye korkar oldum kayıp battaniye altında kalıyordu
ngold askbebegimmbenim benimki hiç bi zaman sevmedi ne zaman düz bi yere yatırsam daha uzun uyuyor çünkü sürekli kayıyor🥲
ngold gkcesrp benimki de öyleydi 4aylık oldu çocuğun yarısı dışarıda hala kullanıyorum bırakmak istiyorum aslında ama doktor hala kullan demişti en son kontrolde 😅
HE-SEN-COK-BILIYON ngold yok yaşamadım aslında ama ben yinede gece kusmasından korktuğum için koyuyordum çünkü arada bir de olsa kusuyordu haberim olmadan
ngold HE-SEN-COK-BILIYON benim kızım her beslenmeden sonra gazla birlikte ceviz kadar falan çökelek tarzı çıkarıyor o yüzden reflü olabilir mi diye endişe ediyorum
HE-SEN-COK-BILIYON ngold doktora bi sor canım bir ara benimkide mamadan kaynaklı sürekli kusuyorduu değiştirince geçti geçmezse şurup verecekti kusması için