HE-SEN-COK-BILIYON oglusum_8 mamadan da olabilir alerji de en iyisi doktora götür sadece mukus var diye anlaşılmaz çünkü
HE-SEN-COK-BILIYON oglusum_8 evet oluyor bizim kakada kan da çıkmıştı hatta onun için probiyotik kullandık sonrasında geçti gerçekten diğer tahlil temiz geldi
jdjdjf HE-SEN-COK-BILIYON enim bebeğim mukuslu yapıyordu karnı da kızarmıştı bir gece normal aptamil mama verdik ertesi gün kan vardı kaka da ama ben süt ürünleri tüketince sadece mukus oluyordu . Şu an diyetteyim düzelir mi ne zaman düzelir acaba
HE-SEN-COK-BILIYON oglusum_8 inşallah temiz çıkar stres yapma dediğim gibi twk başına mukus alerji değildir 🥰
HE-SEN-COK-BILIYON jdjdjf canım ben ek gıdaya başlayınca kakasındaki mukus gitti kaç aylık şuan bebeğin
HE-SEN-COK-BILIYON jdjdjf test yaptılar mı alerji varsa özel mama veriyorlar eğer ek olarak mama takviyesi yapıyorsan
jdjdjf HE-SEN-COK-BILIYON test yapıldı bugün çıktı pazartesi doktor a gideceğim ya sütüm var ama bebeğim az kilo alıyor nedense . Bir gece aptamil mama verdik sabah bezinde kan vardı o şekilde emin olduk alerji olduğuna .