Aslannnn Bebegim gece 22 23 derecede bile terliyor bazen uyku tulumu giydirince sucuk gibi oluyor yatağı normak sünger yatak acaba ondan mi bilmiyorum ama yatagini değiştirmek istiyorum Yaylı yatak mi ortopedik yatak mi visco mu önerirsiniz? 🛌💤
Masalserin2019 Aslannnn ortopedikte aldım viscoda aldım. Kendi yatagımdada uatırdım. Koltuktada yatırdım her sekilde geceleri sucuk gibi terliyoe gece 4-5 kere üstünü değiştiriyorm en az uyurken.
20Elif26 Aslannnn Doktorlar tam ortopedik önermiyor bebekler için yarı ortopedik öneriyor diye biliyorum benim bebeğim de çok terliyor ben üzerine bir tane müslin bezi seriyorum çarşafın üstüne biraz daha hızlı terini alıyor
Defneannesi_ Aslannnn o eksik bir vitamin olduğundan terleme yapıyor kuzenimin oğlu da böyleydi demir i eksikti galiba doktora sorsrsniz daha sağlıklı bilgi alırsınız tabii
Aslannnn Masalserin2019 en sağlıklısı hangisi acaba uyku kalitesi için çünkü şimdiki yatagi baya kötü
aybukemom Aslannnn bende yün yaptırdım burda yatırma zararlı dedi birçok kişi, bende battaniye de falan yatırmaya başladım fakat terliyordu yüz geçirdim yine terledi ama yünde hiç terlemiyor