Akbasinci Kızlar bebeğinizi ne zaman oturtmaya başladınız ilk oğlum çok başını kaldırıyor asla yatmak istemiyor
espalp Akbasinci 3 buçuk aylıktan beri oturtuyorum. Kendisi istiyordu yatırınca ağlıyordu. Nerdeyse beline kadar kendini ittiriyordu doktora sorduk oturtun demek ki hazır artık dedi. Şu an 4 buçuk aylık sayılır. Bir kez bile ağlamadı oturttuk diye🤣
17062019 Akbasinci 3 aylikti kucagimda destekli oturttum.suan 7 .ayina girdi.desteksiz kendi oturuyor masallah.ilk ogluma da oyle yapmistim.hem erken oturdu hem erken emekleyip yurudu.kuzenim 6.aya kadar cocugunu pamuklara sardi oturtmadi bile.suan 1 yasinda.cocuk yurumek icin adim bile atmiyor.oturmayi sevmiyor.
ozlemky Akbasinci bebeğim 3.ayından beri belli etmeye başladı oturmak istediğini. 4.ayın sonunda yavaş yavaş kucağımda oturtmaya başlamıştım şimdi 5 ay 10 günlük destekle oturtuyorum. Her bebeğin gelişimi farklıdır
Edaskaya Bizde 3 aylık olur olmaz istedik oturmayı şimdi 3 ay 15 günlüğüz kendi oturmak istiyor ama ben oturtamıyorum oturunca rahat edemiyorum 😁 bi yer de okumuştum 4. Ayda destekli 6. Ayda desteksiz otururlarmış Bebekler 👶
brns21 3.aydan sonra oturmak istiyorlar ama doktorum 5. Ayda basla dedi zaten sonrasi mama sandalyesinde hep su an desteksizde oturtabiliyor