ir23 Kızlar oğlum arada ters bay bay yapıyor sizce üstünde durmalı mıyım çevrenizde bu durumu yaşayan gördünüz mü
iki_prensesannesi ir23 siz sürekli gösterin düzelir bir süre sonra sanırım otizim yazıları okumussunuz o yüzden kafanıza takmisisniz ama takılmayın sizi taklit eder yakın zamanda henüz daha erken ☺️
-dilos- gulten01 Benim oğlum 24 aylık oda öyle yapıyor sorun olabileceği gelmedi hiç aklıma ,bu bi sorun mu ki???
ir23 -dilos- aslında sorun değil zamanla geçici olan durumlarda var ama bazı sayfalarda otizm belirtisi olabilir falan diye yazı okudum bu yüzden sormak istedim bu durumu yaşayan varmı diye
ir23 iki_prensesannesi aynen de öyle oldu gerçekten sosyal medya hayatımızı etkiliyor en ufacık hareketinden bile neden öyle diye sorgular oldum
gulsene1998 ir23 ters bay bay bu değilmiş canım beni oğlumda bazen çyle yapıyor bu bir sorun değil Ters bay bay avcunun içi yüzüne bakacak şekilde bay bay yapmakmış bende yeni öğrendim
-dilos- ir23 Ya gerçekten en ufak şeye otizm denip neden böyle anneleri tedirgin,pimpirikli bi hale dönüştürmeye çalışıyorlar anlamıyorum💆🏻♀️