Rumiersn Kızlar parmaklarımın unu hep çatlıyo hiç bir şey tutamıyorum canım çok acıyo ellerim buruş burul oldu çok kuruyo ne yapabilirim nasıl kurtulabilirim çok sinir bozucu bir şey
mavii_98 Rumiersn Rumiersn neutrogenanın el ve tırnak bakım kremi var tüpte gri renk benimde ellerim çok çatlar soğukta ya da deterjanlardan fln kanar bazen nemlendirmediğimde ama bu kremi günde aklıma geldikçe sürerdim bir kaç güne toparlardı ellerim. Yağlı bir his bırakmıyor hem bir dene istersen.
CuteBadesMama Rumiersn Yves Rocher - Mains onarıcı yoğun dokulu el kremini kullanın, mutfak işlerinizde ya da temizlik yaparken eldiven kullanın, ellerinizi bir süre koruyun. Geçmiş olsun 🌸
Rumiersn maybeybi doktora gitmiştim kışın ama birşey çıkmadı krem falan vermedi tırnaklarımın dibi çatlıyor
Mircet Rumiersn ürederm exipial lipo deneyebilirsiniz 100 150 lira fiyatı var cildiyeye gidip yazdirabilirsinizde devlet karşılıyor ana cildiyenin yazması lazım.Hem uygun hemde tedavi edici özelliğide var.Benim arkoya bile alerjim var
Rumiersn Mircet benim önceden böyle bir sıkıntım yoktu doğumdan sonra oldu bir çözüm de bulamadım ama bu kremi alıp denicem teşekkür ederim 🌸
Mircet Rumiersn hormonlar değişiyor benim cildim kuruydu, ekstra kurudu.Krem sürdükten sonra giyilen pamuklu eldivenler var trendyoldan almistim ben onlarada bakabilirsiniz