TulayGeriDon sultano ben çok kullanmadım. Doğumda ilk bir hafta anne sütüne ek kullandım. Çocuk doktorumun tavsiye ettiği mamaydi. Sonrasında sadece anne sütü kullandık Üstte kalsın.
kartanesi__ sultano doğduğundan beri kullanıyoruz ben çok memnunum kaldım gaz yapmıyor kilo alımı gayet iyi sadece afedersin yeşil ve cıvık kaka oluyor o kadar 13 aylıgız hala 3 numara kullanıyorum
Bebekka34 Bende kullanıyordum bebeğimin inek sütü alerjisi çıktığı için raporlu mamaya geçtik. Kilo alımı iyiydi. 10 adet stok yapmıştım elimde öylece kaldı. Tanesini 250₺ den satmak istiyorum. Düşünürseniz alabilirsiniz
stupendouss İlk doğduğunda hipp kullandık çok kustu Sonra normal aptamile geçtik araştırdım prosyneo da prebiyotik ve probiyotik varmış ona geçtik çok memnunum kilo alımı da gayet iyi bir sorun yaratmadı şimdilik ama ben anne sütünü desteklemesi için veriyorum
sultano @kartanesi__ ben de 1 numarasını almıştım kaka rengi yeşil olunca şaşırdım demekki mama kaynaklı oluyormuş 😄 teşekkür ederim o zaman kullanmaya devam ediyim
sultano @stupendouss teşekkür ederim 🙏🏻 ben de çok önerildiği için denemek istedim yeşil kaka olunca biz de mi sorun yapıyor acaba diye merak etmiştim
stupendouss Gulsm2516 valla hiç farketmedim ama kızım çok seviyor daha biberonu görünce heyecanlanıyor o yüzden bir problem görmedim ben tabi bize tuhaf geliyor olabilir kokusu bile kötü bence 🤣