aysenyr Dikenlincir canım bu domuz yağı kayınvalideme çok yapılı iyi bilirim orayı sil okuyarak o bezi at şirketle durula
Dikenlincir aysenyr nasil yapacm anlatın lütfen korkudan altma edmc özür dilerim aglicam kimsem yok tekim 😭😭
aysenyr Dikenlincir korkma deterjanlı bezle temizle neyle temizliyorsan artık kötü bezlerle ayetel kürsü felak nas ne biliyorsan oku sirkeli suyla durla zor bi durum Allah herşeye kadirdir ona sığın içi pis insan çok içimizde
Dikenlincir Ben bunu nasıl sormam 3 seneye giricem bu evde aklım almıyor lütfen bana yardımcı olun napacam
Dikenlincir Ilk baş boya sandım burda domux yağ görünce aklıma sormak geldi tüylerim diken diken oldu
SevimliHayaletCasper Dikenlincir kız domuz falan değil ya öff niye korkutuyosunuz kadını yaa!! Aşkım sakin ol domuz yağı öyle bişey değil merak etme bişey bulaşmış akmış üstünde durma. Zaten sıfır ihtimal ama büyü bile olsa kişiye özel yapılır senlik bişey yok
SevimliHayaletCasper Dikenlincir eğer domuz yağıysa üstüne parfümde sıksan burnunun direği kırılır kötü kokudan. Sen bi kokla