sibelela Kızlar merhabalar kızım 4 ay 3 günlük ve huyu suyu değişti mamasını yemiyor sürekli ağlıyor uykuları çok bölünüyor normal mi bunu yaşayan var mı aranız da ?
TulayGeriDon sibelela welcome 4. Ay atağı. 5. Aydan bildiriyorum hala geçmedi. Son süratle devam ediyor
aslhnkrts sibelela olabildiğin kadar sakin ol ve içtiği kadarını ver bu ataklar bitmiyo kızım 6,5 aylık hiç sendromu bitmedi 😂dünden beri benimki de aynı uyumuyo bende zorlamıyorım zorladıkça daha çok yemeyip uyumuyo
crybaby sibelela normal canım 3,5 ayda başladı şuan 4 ay 2 günlük devam ediyor yarında aşı var bakalım ne olacak. Sadece yatarak emiyor bu arada hiç bir yere çıkamıyorum o yüzden
akkutlu sibelela geçmiş olsun 4 ay atağı 1 iyi haber: bunu atlattığımızda her şey çok daha güzel olacak sabredin 2 kötü haber: bu görüp görebileceğimiz en zor atak 😄
sibelela TulayGeriDon yapma ya birde ben çalışıyorum aklım hep onda kalıyor mememide almıyor artık sadece geceleri oda uyuklarken
deniz1010 crybaby ay bizimki de öyle alışmıştı bi ara, gece bile yatağa alıp emzirip geri koyuyordum çok zor kurtulduk yatarak emmekten. Allah kolaylık versin
crybaby deniz1010 teşekkür ederim zor oluyor gerçekten bide ben yatınca ememiyor üzerine uzanıyorum çok daha yorucu kucakta emzirmekten
deniz1010 crybaby 4.ayda tam da bahsettiğiniz gibiydi, sizi çok iyi anlıyorum insanın beli sırtı ağrıyor. 4 ay 16 günlük falandı vazgeçti bizimki bu huyundan, inşallah sizin de hızlıca vazgeçer
zeynepasel991_ sibelela aynı bizimde 3 ay 10 günlük 1 aydır mama yemek istemiyor kıyameti kopariyor uykuda yediriyorum mamayı bende memeyi zaten reddetti sütünde kesildi sagiyirdum ama.oda.bitti
ysmnabd sibelela 4. Ay knk iğrenç bir ay yok bir aydır o dönemdeyiz daha da uzuyor. Beslenme reddi uykusuzluk huysuzluk off diyptum 3. Aydan beri ysşıyorum o atak dönemini