elassmom Merhabalar, kızıma 2 kez yoğurt yedirdim yüzü kızardı. Süt alerjik bebek anneleri inek sütünden midir bu alerji? Keçi sütü ya da başka sütte de olur mu? Ne zaman geçer? Geçer mi? Başına gelenler yazarsa çok sevinirim. Kızım 7 aylık.
minnikavokadom elassmom bizim de aynı şekilde oldu ağız çevresi kabardı doktorumuz alerji olmuş 7 gün bi ara verelim yoğurda dedi. 5 gündür yedirmiyorum düzelmeye başladı.
Elifbebek elassmom yüzünden başka nelerde kızarma var eklem yerleri kulak arkası falan kızarırsa alerji diye biliyorum
mugeturanoglu1 elassmom evet diğer hayvan sütlerine de olur canım alerji özel mama veriyormusun peki anne sütü ile mi beslendi hep
Mhediye elassmom merhaba canım geçmiş olsun öncelikle kızım şuan 10 aylık olcak 4 Aylıkken basladi alerjimiz bizim inek sütüne ve yumurtaya alerjisi var . 9 aylıkken test yaptırdık yedikten sonra tekrar kizardigi için 6 ay sonra ya ertelendi şimdi subat ayindada yumurta denicekler
Ozge06gokce minnikavokadom benim bebegimdede oldu canim agiz cevresi esim salyadandir dedi ama simdiye kadar olmadi simdimi oldu dedim ama inandiramadim
minnikavokadom Ozge06gokce benim eşimde fazla evham yapıyorsun der ama anne olarak hislerimize güvenmemiz gerekiyor canım önce yoksa sonradan olmuşsa doktorunuza sorun derim alerjiyi büyükler vs çok hafife alıyorlar ama ciddi bi konu bence
pelinoztek inek sütüne alerjisi olanların keçi sütünede oluyor yoğurt illa verilmesi gerekmez , pregomin as mama veriyor doktorlar raporlu veriliyor
Mhediye elassmom birde seni emiyor mu ? Emiyorsa sen kendinde yogurt içeren şeyleri yememeye dikkat et
gulay_atmc inek sütü keçi sütü alerji yapıyor çoğu bebekte maalesef. kullandığınız bir mama filan var mı alerji için?
tczehra [bilinmeyen] süte karşı allerji canım yani inek keçi bu tarz ne versen olur o yüzden böyle şeylerden sakınmak lazım belki doktorun allerji maması verebilir pregomin as filan var belki duymuşsundur.
Misskokulum elassmom keci sutunu de deneyin eser sadece inek sütüne karşı tepkime olduysa bilin ki inek sütü alerjisidir