burakcin Kızlar doğum paranız ne zaman yattı? Benim raporum bugün bitti. E devlette raporum da görünüyor zaten. Muhasebecim bugün onaylamış. Raporu bittikten sonra parası yatan var mı? Genelde herkesinki doğumdan sonra parça parça yatmış
TwinsAndBeren burakcin 1 hafta içinde yatıyor. Yeni mi doğum yaptınız? Eğer öyle ise şu an bir kısmı yatıyor, doğum sonrası raporun süresi bitince de diğer kısmı yatıyor
kdrhsn burakcin benim doğuma kadar olan kısım ve dogum sonrası 1 ay yattı suan yatıcak olan son 1 ayım kaldı dogum yapalı 1 ay oldu ve daha bgun dogum öncesi 2 ayı ve dogum sonrası 1 ayı aynı anda yatırıldı
funda94 burakcin merhaba bende özel sektörde çalışanım doğum öncesi 2 ay devlet ödedi doğum sonrası da 2 ay devlet ödedi. Önce raporu iş yeri onaylaması lazım sonra devlete düşüyor devlet muhasebeleri de onaylarsa ödenir. Benim aksilik olmadı 3-5 gün içinde tanımlı bankaya yattı. Bi de emzirme ödeneği var 857 tl o da zorunlu devlet veriyor.
tazemom1 burakcin alo 170 i arayıp sorgulatabilirsiniz epey uzun süre olmuş ben daha erken ödeme aldım en fazla 1 ay sürmüştür Ama sigortanız ne zaman bitti ne iş yapıyordumuz onlarda önemli
TwinsAndBeren burakcin e devletten işgöremezlik ödemesi yazın bir bakın bazen ptt ye yatıyor hesabınıza yatmasını beklerken o yüzden haberiniz olmaz. Muhasebeci onayladıysa yatmaması imkansız şimdiye kadar
funda94 burakcin tamam pazartesi ya da Salı yatar. Hafta sonu giriyor araya çünkü. Siz e devletten iş görmezlik ödeneği yazın 4a 4b neyse tıklayın orada görünür. Bankaya gönderildi diye tanımlı mı bankanız yoksa ptt’den alırsınız
burakcin TwinsAndBeren doğum öncesi rapor almadım. 34.haftada çalışabilir raporu almıştım 35.haftada erken doğum yaptım
suheyla92 burakcin 1 ay kadar sonra emzirme odenegi ve ilk odeme yatar benimki 2 kerede yatti bir de emzirme odenegi yani 3 kez odeme aldim