badezerya Kizlar kızım pazar günü 6 aylik olucak 5 aylıkken 7 kiloydu gorumcemin oğlu kizmdan 20 gün büyük fakat daha kilolu bir bebek surekli kayinpeder tarafım kıyaslıyor ek gıdaya doktorum 5.5 ayda baslati kızıma ne kilo yapar yardımcı olurmusunuz 😔
asam badezerya bosa kendini uzme cnim herkeste var onlardan benim bebegimde bole de gec benim kulaklrim neler duydu halaa bitmedi bitmiyorr
Efnans_Mom badezerya maşallah kilosu çok çok iyi benimki 6.5 aylıkken 7 kiloydu yani hiç kafanıza takmayın. Boşverin kimin ne söylediğini sağlığı yerinde olsun yeter.
ASnowflake badezerya kafanıza takmayın erkek bebekler kız bebeklere göre biraz iri olabiliyor ve ayrıca her bebek aynı değil kıyas tutmak çok saçma kilosunda gayet iyi
Seher11 Kilosu gayet iyi . Saçma sapan kıyaslamaları kafanıza takıp çocuğa yüklenmeyin. Bugün kilosuna takarlar yarın emeklemesini kıyaslarlar yürümesini.
badezerya asam benim de öyle biri diyor kafada düzlesme var biri diyor bacakları yamuk ilk defa anne oldum ama hayatan sogudum
badezerya Efnans_Mom çok şükür sağlığı yerinde Rabbım herkese sağlıklı evlat nasip etsin ama şu çevre yok mu ah 😏
tospikannesi_ badezerya kilosu iyi milletin lafı yüzünden çocuğunuza yedirip iyice şişirme mi düşünüyorsunuz bu sefer bu çocuk obez derler insan milleti böyle konuşur
hayatmavii16 badezerya tersleyin Sizde kız ve erkek bebeğin kemik iyiliği bile farklı erkekler daha iri. Benim oğlum 17 aylık 13 kilo hafif göbekli ve uzun boylu ama arkadaşımın oğlu da 17 aylık bodur ve ilılu neden ? Çünkü çocuk hiç sağlıklı beslenmiyor çubyk kraker cici bebe şeker abur cubur veriyor cici bebe hero beybi karışımlı mama içiriyor 2 tane anladınız mı şimdi her kilolu olan sağlıklı olmuyor çocuk boydan değil enden şişmiş durumda
badezerya hayatmavii16 benim kızm uzun boylu 5 aylik 68cm bence iyi pazartesi 6 yi bitirecek bakalım ne kadar fark atmis