kimbumadam imeaeb Bir şey sormak istiyoruum 15 aylık kızıma denemek istiyorum ama kilosu normal , boy için düşündüm. Sıkıntı yaşar mıyız acaba
imeaeb kimbumadam Boy için de kullananlar varmış yani boy da uzatıyor ama kilo da alabilir aynı zamanda bu sizin için sorun değilse hiçbir sorun yaşamazsınız💚
Evaninanasi asellinap muza karıştırıyorum ben. Muzu ezip içine ondan koyuyorum yani ama ben kendim için başladım nsnsmsmmd
imeaeb kimbumadam Rica ederim, aa ben de hep ikisine de birden etki edeni okudum yorumlarda deneyin bakalım bence boyu da etkileyecek🤩
imeaeb kimbumadam Hahaha vallahi o olayı çok büyütenler olmuş ne gerek var o kadar büyüğüne kalanını yemicekseniz, ben de bizim burda kuruyemişçiye gittim azar azar aldım hazırladım bi chia tohumunu büyük aldım mecbur onu başka bulamadım çünkü 🤌🏻
Selimselim gamzefnan Size tavsiyem yarım ölçü yapmanız. Tam ölçü çok fazla oluyor ve bebek sevmezse maalesef kalıyor.
Glcntna Deletedmom_984 2 buçuk yaşında 1 yaş öncesi bal yerine pekmez koyabilirsiniz eğer diğer besinleri denediyseniz daha önce . Ben akşamda veriyorum enerjisi zaten tavan olduğundan anlamıyorum enerjik olduğunu normaldede düz duvara tırmanan bir çocuk ama değişen bişi olmadı enerji konusunda
imeaeb Kızlar ben yeniden hazırlayacağım ya bu sefer chia tohumu koymayacağım içine kızım günde 3-4 kez kaka yapmaya başladı🥺 böyle olan var mı
Gamzeliff expolision ben chia koymadm canm, chianın bağırsakları çalıştrdıgını yazmıştı bu yüzden koymayablrsnz demişti
expolision Gerçekten işe yaradığına inanmak istiyorum bende bir yaşında çocuğa günde kaç kere ne kadar vermek lazım acaba