asennaa Kızlar bebeğim dün 6. Ay aşısını oldu. Bacağının birinde kızarıklık ve dokununca sertlik var. Aşıdan dolayı mıdır ve normal mi, sizde oldu mu, olduysa ne kadar sürede geçti?
atlas1655 asennaa evet normal canım biraz o şekilde sert kalıyor korkmana gerek yok arada ovalayabılırsın sonradan gecıyor
zeynepinannesi1302 asennaa allahım o 6.ay aşısından ne çektim yavrum 4 gün ateşler içinde yandı hiç bi aşıda ne ateş ne bi huzursuzluk olmuştu 6.ay aşısı mahvetti yavrumu
asennaa atlas1655 ay ilk korktum, sonra aşı geldi aklıma. Ateşi de dün çıkmadı bugün çıktı normal dimi ya
atlas1655 asennaa normal normal korkmayın bizim doktorumuz 38.5 görmeden soğuk uygulama ateş düşürücü verme dedi olabılıyor aşılar da bizim bacağı taş gibi olmuştu sonra geçti 🥹
asennaa zeynepinannesi1302 ay dün normaldi, gecesi baya huzursuzdu, sık uyandı. Bugün ateşi çıktı baya bizimkinin de. İnşallah daha sürmez ya
asennaa zeynepinannesi1302 ertesi gün ateşi oldu, gece yatmadan fitil verdim sonrasında bir şeyi kalmadı şükür. İlk gün sorunumuz olmadı da ikinci gün biraz zorluydu. Menenjitte daha çok ateşi çıkmıştı, iki gün sürmüştü ama gerekli aşılar diye mecbur napalım
asennaa zeynepinannesi1302 her bebekte farklı da seyredebilir, belki sizde hiç ateş olmaz. Bizim bebişte bütün aşılar ateş yaptı şimdiye kadar