Kmlll Kızlar ben şimdi 10 bin takipçiye ulaşınca ne yapmam lazım başvuru nereye olmalı Instagram influencer olmak için ve bunlar ne kadar kazanıyor ilk başlarda kazanç var mı nasıl süreç işliyor bilen var mı
asl467_ Kmlll paylaştığın linklerden satın alan olursa az bı miktar kazanıyorsun ama vido içerik üreticileri çok daha kazanıyor bı video milyonlara ulusasmasi lazım ki insagramda merak uyandıran lazim
kimbumadam asl467_ yani değil😂 Etkileşim istiyorlar takipçi sayısından ziyade Kaç kişi izliyor beğeniyor , yorum yapıyor vs
kimbumadam asl467_ Anladım kız Ben de yapıyorum bir şeyler 3,4 video milyon oldu ama takipçi 400 falan geldi
Dikenlincir asl467_ az düşünmedim yapmayı kız paraya para demeyiz😅😅 kadının biri kalça saliyor evin market doluyor😄😄
kimbumadam Dikenlincir ay o niyetle yazmadı ama şimdi üstüne alınır ama evet burdan yaşanılan bazı şeyler vardı takıntılı tipler
zmiraymom Dikenlincir kötü bi niyetle yazmamıştım. İzlenmesi çok takipçisi azmış takip edersek destek oluruz diye düşünmüştüm zaten paylaşmakta yasakmış ☺️
imeaeb Kmlll Benim bildiğim trendyol vs ortaklık için 20 bin takipçi istiyor benim bir arkadaşım fenomen ondan öyle hatırlıyorum