bir123 Menenjit aşısını kac aylıkken yaptirdiniz acaba nimenrix ve bexsero ikisini bir arada mi yaptirdiniz bilgisi olan varmi arkadaslar bize 3 aylıkken yazdılar yaptırın diye
asell13 bir123 7 ve 9. Ayda bexero 13. Ayda nimenrix önerdi o şekilde ilerleyecez çok farklı görüşler var bu konuda ziyaretime geldiğinizde detaylı görüşürüz dedi doktorumuz 7. Ayı bekliyorum ben
moriac Bizim doktorumuz da 3. Ay da verdi yaptırmadık. Aşır bir aşı diye bşraz daha büyümesini brkliyoruz.
bir123 moriac çok önemli olduğu söylendi ne kadar erken olursa iyi dediler ama bilemedim bugün rotarix aşısını yaptirdim
moriac bir123 rotavirüsü aşısını 3 ay 10 gün e kadar yapıyorlar. Emin değilim bende. Hala araştırıyorum
bir123 Tunaveannesi16 menenjit aşılarını degilmi nimerix bexsero bize 2 gün arayla yaptırın dediler ama ağırmış oluyor
Tunaveannesi16 bir123 evet ikisinide yani nimenrix ve bexseroyu aynı anda yaptırdık. Hiç sorun yaşamadık açıkcası hiç aşı olmamış gibiydi oğlum. Tabi her bebeğin bünyesi farklıdır hiç yan etki yaşamadık biz