Aysenursa Kızlar merhaba ben doktor önerisiyle zyland kullanmaya başladım acaba bunun yan etkileri yada ne bileyim koruması nasıl aranızda kullanan memnun kalan var mı ?
Zumra_Fatma Aysenursa ayyy sakın kullanmaa benim.hormonlarimi alt ust etti sinir kupu oldum.iliskiden sogumusum haltan dolayi kuruluk yapiyor istah aciyor kilo artisi yaoiyor zylnda kullanirken 1 ayda 2 defa adet.oluyordum bildihiniz hiic hic almayin valla
ilenalemin Aysenursa canım korkma herkeste aynı etkiyi yapmıyor.ben adet olmuyorum emzirmeden kaynaklı zaten.yan etki olarak bende sadece ara kanama yaptı.on gün sürdü geçti.baika da bişey yok.4.kutumu kullanıyorum.aksine ilişkiye isteğim arttı 😂 kuruluk vs de olmadı hiç.
aysebb Aysenursa Ben kullanıyorum 10 aydır bir yan etki problem yaşamadım memnunum şahsen. Etkiler kişiye göre değişiyor
Aysenursa Zumra_Fatma iyi de başka ne kullanabilirim doktor verdi üstelik ve bebeğim var hala emziriyorum
aysebb Zumra_Fatma Bunlar sizdeki etkileri genelleme yapmak doğru değil. Ben yaklaşık 10 aydır kullanıyorum söylediklerinizi yaşamadım yan etki olarak. Memnunum yani
Zumra_Fatma Aysenursa valla onu doktor bilir dedigim gibi mahvetti beni hatta degistirdim hapimi adet duzenleyici kullaniyorum suanda
ogretmenanne2024 ilenalemin merhaba ben de ilk kullanımda 20. Günde kanama oldu ama adet mi ara kanama mi bilmiyorum ilk 2 3 gün kasıklarım ağrıdı adet oldum diye düşündüm ben de 7 8 gün sürdü bebeğim 2 ay 18 günlük emziriyorum sadece siz ara kanama olduğunu nasıl anladınız
aseladaaa Ben kullanmaya başlayalı 2 hafta oldu şuanlık hiçbir belirti yok sadece bugün sabahtan itibaren idrar yaptıkça hafif akıntı geliyor kanla karışık. bende emziriyorum 3 buçuk aylık bebeğim var sizinki ne kadarlık :)
Zumra_Fatma Aysenursa hapa basladigimda lekelenme oluyordu her hapta oluyormus ama diane filan kullanrigimda bi kanama yapmiyordu yani
betulltugcee aysebb hemen koruma sağlıyor mu ben kullanmaya başlayalı 2. Günü ilişki yaşadım korumasız lohusalık bitti 50. Gün kullandım
rabilay Ben de kullanıyorum 7 aydır belirgin bi yan etkisi olmadı. İlk zamanlar adet olmuyordum bir kaç aydır oluyorum sanki düzene gitmeye başladı yavaş yavaş. Kiloma da bi etkisi olmadı dogum kilolarımı verdim.
winchestera betulltugcee hayır maalesef ilk 1 ay ek koruma yapmanız gerekiyor 2. Kutuda koruma başlar
aysebb betulltugcee İlk kutu bitip 2. ye geçtikten sonra tam koruma sağlar diye biliyorum ben öyle yapmıştım