Dyg3436 Kehribar kolye kullananlar kaçıncı ayda taktınız faydasını gördünüz mü alırken nelere dikkat etmeliyim
Acabaymelike Dyg3436 ben doğar dogaz taktım çok işe yarıyor huzursuzluğu gazi alıyor önce dua sonra kehribar ") lisansını gorun alacaginiz yerden yeterli
Annesininminnagi Dyg3436 gerçeği fayda ediyor ama sahtesi işe yaramıyor kehribar taşına şimdiden normal kolyeyi benzetme olarak yapılıyor
elmalikurabiye Dyg3436 babyjem aldim. Cok memnunum. 2.aydan beride takiyorum. Cikarinca salyasi artiyor ve bence dis agrisi da artiyor. Cok sukur iyi geliyir
Medine5541 Selinish_ insta da kehribar sepeti diye sayfa var orası güvenilir ve faturalı yengem aldı bende ordan alacagim
58goktugum Kızlar bana bir arkadaşım hediye almış kutunun içinde sertifikası yoktu ben de arkadaşıma soramadım gerçek mi diye taktım ama hiç bir etkisi olmadı salyayı falan kesmedi. Acaba sertifikalı alsam mı? Sahte olup olmadığını anlamak için ne yapsam ki
Defnecikkk Dyg3436 kehribar taşının ağrı dindirmesi yada hafifletmesi içindeki analjezik etkisinden. Sürekli vücuduna aneljezik etkili bir taşın değmesi çok ta iyi bir sey değil bence alırken biraz fazla arastirin