Kimsesiz39 Cerazette doğum haapi aldim kızlar 2 ay 11 gün önce doğum yaptım Hala da Adet olmadım ilaç aldım hemen kullanmalı mıyım Bir de ilişkiye girdiğimiz gün mü içmeniz lazım yoksa ilişki yaşamadığımız gün bile içmem mi gerekiyor kafam karışıyor
Zeynonunmomu Kimsesiz39 hapa bugün başla çocuk düşünene kadar hiç bırakmadan içiyorsun ara vermiyorsun bide 1.kutuda hap korumuyor kondom vs ile korunun 2. Kutu itibariyle korunma başlamış oluyor her gün düzenli olarak aynı saatte alman lazım tam korunma için
Sedabilen Kimsesiz39 bende kullanıyorum hiç ara vermeden ikinci çocuğu düşüneene kadar içeceksin canım
uguremi Kimsesiz39 benim bu üçüncü kutum emziren anne olarak bunu kullanılıyorum ilk ay geldi ikinci kutuda nerdeyse bir ar adetim gitti ve bu üçüncü ayın bu ay olmadım 20 gün geçikti çok kişiden duydum adet yapmıyor diye 28 gün devamlı olunca oluyor sanırım ilk oğlumda sonra 7 yıl micgornen diye bi korumma hapı kullandım onun 21 gün hap 7 gün ara oluyordu düzenli gelirdi hiç aksamazdı ama sanırım bunda bu sorunu bende yaşayacağım
Zeynonunmomu Kimsesiz39 adet olmadan başlayabilirsin sadece ilk kutu korunma sağlamıyor 2.kutuda tam koruma başlıyor