Benim kızımda şu an 18 aylık 4 gün oldu bıraktıralı pazar günü sabaha kadar emzirdim her istediğinde verdim pazartesi sabah uyandığında istediği zaman oyalayacak şeyler yaptım sonra yara bandı yapıştırdım ucuna tekrar sorunca meme şimdi acıyor dedim bakmak istedi gösterdim sevdi öptü gitti ara sıra gelip cici yaptı. Gece tekrar sordu yine aynısını söyledim. Sen büyüdün zaten artık memeye gerek yok dedim. Biberona süt koydum onu verdim biraz zor oldu ama uyudu yinede. Bir kaç saat sonra uyandı yine aynı şeyleri söyledim bitti artık süt sen büyüdün dedim artık biberondan istediğin kadar süt içebilirsin dedim meme artık yoruldu acıyor dedim. Bir zor oldu ilk gün 2-3 saat felan uyumadı. Kucağımda gezdirdim salladım felan uyudu. Sonraki günler yine aynı. Şu an gündüz problem yok gece ilk uykuda da sorun azaldı ama gece uyanınca zor oluyor biraz ona da alışacak diye umuyorum. Her uyandığında kucağıma alıyorum temas kuruyorum. Sakinleştirmeye çalışıyorum. Biraz zor uykuya dalıyor ama geçecek inşallah. Çünkü memeyle uyuyan bir bebekti zorlandı biraz. İstersen biberon vereyim diyorum bazen alıyor bazen almıyor