Dmt-01 Baharttttt B12 eksikliği genelde sürekli bi uyku hali yapıyor.Yani yetişkinlerde öyle enazından.Benim var çünkü ilaç kullanıyorum.Kullanmayı bırakınca sürekli uyukluyorum
kezbanatalay Baharttttt bizde vardır bir ay öncesinde ama uykusuzluk huzursuzluk yaptı mı bilemedim genel olarak öyle olduğu için. Ocean önerdi doktorumuz hemen düzeldi ama. Tavsiye ederim
_mom20 Baharttttt 9 ayda kanda B12 eksikliği çıktı şuan takviye kullanıyoruz oğlumun huyu mu öyle yoksa B12 den mi bilmiyorum ama çok sınırlı😅
Baharttttt Dmt-01 bebeklerde uykusuzluk ve huzursuzluğa sebep oluyormuş eksikliği yetişkinlerde daha farklı tabi durum
Baharttttt Aydakisiyahedicikk bende dün başladım takviyeye, kaç çıktı değeriniz? Uykusuzluk yapıyor mu sizde de
Aydakisiyahedicikk Baharttttt demir 30 olması gerekirken alt sınır bizim 3.9 B12 de 350 en alt sınırken 180 cıktı sizin nasıl?
Aydakisiyahedicikk Baharttttt kızım inanılmaz huysuz uyumuyor sabaha kadar 50 kez kalkıyo sizde nasıl
Baharttttt Aydakisiyahedicikk Aydakisiyahedicikk bizim demir normal ama b12 165. İnanılmaz ağlak, kucaktan inmeyen sabaha kadar 50 kez uyanan bir bebek benimki de
kezbanatalay Momofpars ilk bir hafta her gün ver dedi doktorumuz sonra gün aşırı verdik öyle kararlaştırmıştı doktorumuz şimdi kullanmiyoruz şükür normale dönmüş