Srmurs Geçmiyor ateş dünden beri 36,4 biara 38ıktı hastaneye gittik düşürüp gönderdiler iki ölçek dolven verdiler evde sürekli takipteyim fitil calpol dolven antibiyotik veriyorum ama var mı basına gelen 37,7 çıktı simdi
Rzgr 36.4 ates degil. 37. 5 normal 39 u gormeden neden bu kadar ilac verip doktora goturdunuz anlamadim. Kalin giydiriyorsunuzdur. Sicak dustan sonra her bebegin hatta insanlarin atesi yukselir. Oglumda dis cikartiyo 39 u gorduk 3 gun surdu. Daha bu sabah normal aglamadan uyandi. Henuz birsey yemiyor. Biraz sakin kalin hersey yolunda.
Srmurs Rzgr yaaaa nebilelim cocuk ama huzursuz gözkeri baygın bakıyor yanlış yazmısım 37,4 yazacaktım haklısınızda işte ne bilelim nasıl giydirmemiz getekiyor suan bir uzun kollu ince badi var birde ince alt altında iyi midir buswgede burnu akmaya basladı
Zeynep2304 Benim kızımın 24 saat düşmedi 41 i gördük boğaz ve orta kulak iltahabi olmuş 5 iğne yapıldı o toparladi ne surup ne fitil hiçbirşey düşürmedi o zaman çok geçmiş olsun
Rzgr Srmurs kendi giydiginizden 1 kat fazla giydirin. Suan bizim ev 22 23 derece altinda citcitli badi ustunde bi pijama takim var birde corap. Burnu akiyorsa serum fizyolojikle sık sık cekin oyle rahatlar.