selimalpinannesi limonzeytinmom kaç kilosunuz benimde en az 20 kg vermem lazım ama şu an iradem sıfır 🥹
aleynax 2prensannesi__ üçüncü günüm bugün aralıklı oruç yapıyorum şuan 70 kg bakalım becerebilecekmiyim
limonzeytinmom 2prensannesi__ verilmiyor ya ugrasmadan üstüne alınıyor daha cok. Yani 2 cocukla millet eridim bittim diyor ama ben aldık a alanlardanım. Bünye yalan bir bünye değil almaya müsait
2prensannesi__ limonzeytinmom aynen öyle yaa diyetisyene lara vermek istemiyorum evde artik kendi cabamla yapicam
limonzeytinmom 2prensannesi__ diyet mantıgını biliyorsanız gerek yok diyetisyene. Ben bilmiyordum yeni öğreniyorum inşallah ilk ve son diyetim olur 🤣
diyetkolik 2prensannesi__ bende yapıyorum ama diyet arkadaşı arıyorum eğer yapacak olan varsa bi grup kursak mi motive oluruz
nilikosmom diyetkolik emziriyor musunuz? Ben emziriyorum o yüzden emziren annelerle bı diyet programına başlasak🌸
diyetkolik nilikosmom emziriyorum canım 20 aylik şubattan beri diyetteyim kendimce ama motive olmak için kararlı arkadaşlar arıyorum istadan açsak motive olabiliriz 💜
diyetkolik ogretmenanne2024 simdi hiç birimiz hiçbirimizin tanımıyoruz benm wp gruplarımız vrdi şubattan beri çok güzel kilo verdik ama sizlerle ista üzerinden yapalım eğer kararlı olup kaynaştırma wp geçeriz nedersiniz