Minagece Kızlar doktor bunu söyledi bebeğim emmiyor biberona alıştı mecbur vermek zorunda kalıyorum sağdığım süt yetmiyor ama bu mama bizi çok zorluyor tuvaletini yapmakta sürekli ıkınıyoruz zor çıkartıyor
Gsbcan-ikizler Kabız olmuş aptamil corfolmil kullan kabız bebekler için Benim oğlumada onu kullandım zorlanıyorsa popusun zeytinyağı sür azda içir
Rabiabyrktr Aptamil kullanma canım kuzenim ilaç fabrikasında çalışıyordu aptamili incelemişlerde kurşun oranı en çok olan mama sma veya evolvia kullan
pelinoztek Rabiabyrktr ne kurşunu ne alaka sağlık başkanlığı inceliyor bu mamaları kuzniniz belgi ile açıklasın o zaman
canimoglum53 Rabiabyrktr bu imkansiz benimde babam yillarca ayni isi yapti boyle birsey soz konusu bile degil
mugeturanoglu1 biz 3 aylıkken sadeceanne sütü verdik yine aynıydı 6 aya kadarböyle oluyor sonra geçiyor canım sabır
gulay_atmc ıkınma çok normal aslında anne sütü verirken bile kızım ilk aylarda hep ıkınır kıpkırmızı olurdu kakayı çıkarırken. kaç günde bir yapıyor bebeğiniz kakasını? çok sert mi çıkıyor?