fatmaninannesi_ Kizlar lütfen yardımcı olun,özel bilgemde mantar gibi sanırsam daha ince yasamadim ama ona benzettim şikayetleri beyaz süt kesiği gibi şeyler koku aşiri kaşınma nedir ne iyi gelir yardimm😣
yagmuryigitalp fatmaninannesi_ ne iyi gelir biliormusun kadın doğum ve hastalıkları doktoru iyi gelir geçmiş olsun
Tugcekus fatmaninannesi_ doğumdan önce felaket çektim o illeti kokusu beni rahatsız edecek şekildeydi ve afedersin akıntım çok olurdu kaşıntı desen o biçim şuan için travazol krem sürmeni tavsiye ederim beni anında kaşıntımı kesiyordu ama sonrasında doktora gidip ilaç kullan derim ben normal doğum yaptıktan sonra bitti şikayetim çok şükürrr🙏🏻🙏🏻
fatmaninannesi_ yagmuryigitalp ciddi olamassiniz ben jinekolg diye düşünmüştüm ama,şuanda dayanamadigim için yazıyorum yapabileceğim bsy varmıdır diye.
Tugcekus fatmaninannesi_ travazol varsa sür şimdi istersen o çok rahatlatıyor zaten mantar kremi doktor sa onu veriyo hap haricinde
seymafur Doğum yaptım bende de var ve aşırı koku var travazol kullanmayı düşünüyorum bende hamileyken de olurdu doktorum kullan derdi hamileyken kullandığımı şimdide kullanabilirim herhalde diye düşünüyorum
Balyanakliya Evde travazol varsa sür ama hemen hastahaneye git mantarsa eşiğinde gitmesi lazım ondada varsa şikayetlerin tekrarlar geçmişolsun