Sare5557 Arkadaşlar sizce bu durum ülkemize sıçrarmı kac gündür psikolojim bozuldu çocuklarıma bakıyorum aklıma herşey geliyor Allahım korusun bizleri bunları yaşayan o masum insanlarında acısı artık son bulsun 😔Siz bu duygularla nasıl mücadele ediyorsunuz?
Azra00 Sare5557 korkunun ecele faydası yok, Türkiye gittikçe bataklığa sürükleniyor Allah sonumuzu hayır etsin inşallah savaş çıkmaz. Bizim arkamızda duran ülke de olmaz tek başımıza mücadele ederiz hiç bir ülkeye güvenmiyorum ederse turk ülkeleri yardım eder onlarda zaten çok güçlü değil. Çok düşünmemeye çalışın laf kalabalığı çok
Biricikkizim Sare5557 normal hayatıma devam edemiyorum,hep içimde korku diken üstündeyim huzursuzum,dün akşam çok ağladım,Psikolojim hiç iyi değil.Nasil yaşayacağız böyle.Hep korkuyla mı yaşayacağiz ne zaman rahat nefes alacağız.
Yarenylmzz Sare5557 yarınımızın bile garantisi yokken bu düşüncelere kapılıp hayatı kendine zehir etme 💖
ozgeva Sare5557 aynı şeyleri iki akşamdır eşimle konuşuyoruz sürekli aklımızda bize bişey olmasını geçtim arkamızda evladımız var o ne yapar diye düşünmekten deliricez. Allah kimseye fırsat vermesin çocuklarımızı korusun
mihramomm1 Hep dualarım da bize de sicramadan bu savaşın bitmesi artık masum bebeklerin ailelerin insanların canı yanmasın diye düşünmekten uyuyamıyorum artık dün gece sabaha kadar uyuyamadım oturduk eşimle sabaha karşı içim geçerken silah sesleri falan duydum o korku paniği hayatımda hiç yaşamadım direkt kızıma sarıldım korkunçtu 🥺
ipekk05 Sare5557 valla canım cumhurbaşkanı açık açık söylüyo artk sıra bizde diye bende çok korkuyorum 😔