carpediem___ Para gibi duruyor da bizim evde ne alaka nasıl geldi onu anlamadım banyoda dolabın üzerinde buldum ve ora temizlik yaptığımda sildiğim bi yer kaç zamandır böyle bir şey görmemiştim
asell13 carpediem___ erkeklerin değişik paralara merakı var belki eşiniz birinden görüp almıştır cebinden oraya katmıştır o an eşinize sorun bence
miamia carpediem___ o kadarını bilemem anca bu kadar bulabildim😂 şaka bir yana evinize girip çıkanlardan biri tuvalete giderken falan bırakmıştır belki ya da büyük çocuğunuz varsa çocuklar parktan falan eve böyle şeyler taşıyorlar buldukları taşları paraları falan
carpediem___ asell13 sordum canm ben kimden nerden alayım benimle alakası yok ben koymadım dedi.birde bulduğum yer normal görünür yer değil banyo dolapları var ya altı çamaşır makine kısmı olup üstü tavana yakın dolap o şekilde onun üstünde buldum
carpediem___ miamia girip çıkan biridir o zaman ne alaka ise çünkü kızım daha 2 yaşında o ihtimalde yok😁
YunusEmremm Atın gitsin siz büyü vs olabilir mi ona takıldınız sanırım düşünmeden besmele ile koyun poşete atın gitsin
carpediem___ YunusEmremm evet aklıma gelmedi değil çünkü biz koymadık bunu buraya durduk yere ne alaka diye sorguladm bian