Muhammet Zeynep2035 kursun verdigi kitapciga calisma sana kesin net netten sinav çöz emin ol gecersin
faryaa Zeynep2035 kursun verdiği kitabı bitirdim ama asla çıkmadı biri bana internette soru çöz dedi hepsi ordan çıktı internette ehliyet sorusu çözüm ben 2 gün sadece çözdüm ve hepsinde ordan çıktı şükür geçtim
Zeynep2035 aselsumeyye ay bugün girdim 68 aldım hala şoktayım valla deli gibi çalıştım ama başa dönüp bütün soruları değiştirdim 10 soruyu değiştirdim 68 le kaldım 2 ye nasip 😒😒😒
emirin_anasi Zeynep2035 annem de 1 Ay önce kadar girmişti kazanamamisti aynı 68 puanla kalmıştı . 2. Ye girdi kazandı şükür 🤲🏻 darısı size ♥️
aselsumeyye Zeynep2035 Sorular nasıldı animasyonlu çok soru varmıydı Nette çözdüğümüz soruların benzerlerimiydi
gulsene1998 Benvekizim kursun verdiği kitapcığa çalışıyorsunuz birde ben youtubeden çıkmış sorulara falan bakmıştım kolaydı yani 50 soru soruyorlar her biri 2 puan
Zeynep2035 Benvekizim aslında zor değildi ben sınava girdim 28 dk kala bitirdim başa donupt soru değiştim bugün 600 TL ödedim tekrar grcem inşallah
Zeynep2035 gulsene1998 hülya hoca izleyin cenk hoca geyikli uygulama çalışın şeritleri ezbere bilin yeter gerisi kolay ilk yardım önceliği bide
Zeynep2035 emirin_anasi ay inslaly valla dalga konuşu oldum 68 diyince gülüyorlar insallah 10 15 gün sonra tekrar girdiğimde kazanırım
Deletedmom_216 aselsumeyye internetteki sorulardan da sorulmustu ben girdigimde. Birebir ayni sorular tabiki hepsi degil bazilarinin şıklarını degistiriyolar bazilari da siklarina kadar ayni oluyo o yizden mutlaka intnretten sorular çözün. Meb ehliyet sinav sorulari diye site var ben hep ordan cozdum oraki sorulardan da cikmisti bi 5 10 tane
zeynomiro İnternetten geçmiş soruları sürekli çözdüm kitaba hiç bakmadım resimleri ve cevaplara aşina oldum 98 aldım
aselsumeyye Ayy 68 olması kötü ama sağlık olsun benimde sınavım pazar günü çok heyecanlıyım içimden bir ses kalacaksın diyor bir ses te geçersin diyor inşallah geçerim animasyonlu sorular zormuydu
Zeynep2035 aselsumeyye benimde öyle diyordu beni de haberdar et bakalım sonuca yoo aslında çok kolay hep mantık soruları
Zeynep2035 Muhammet geyikli var 70 var nereye çalışsam 2 de geçmem lazım inşallah ya yoksa dosyayı yakarım inatla