asl467_ Kizlar gerçekten pekleri cikarsn iyi bı leke çıkarıcı onerirmissiniz bı turlu cikmayan lekeler var çocukların kıyafetinde neler denedim neler çıkmıyor kıyafetlerde 1 defa giyilmiş
Anneeee90 asl467_ ebebeğin leke çıkarıcısından bayağı memnunum ben. Şimdiye kadar neredeyse çıkmayan leke yok.
Noname21 asl467_ baby me toz leke çıkarıcı üzerine tanımam stop elite hpme falan hepsini denedim ama bunu sıcak suda. Ir gece beklet Pas lekesi kaka lekesi boya yemek ne varsa götürüyor
asl467_ eslem2 Özlem öz sarı bı tsne vardı onu Dilan Polat’ın çok ovuldugu için bu arada ama asla çıkarmıyor bı tane daha vardı hatırlamıyor ismini
canmanayvesuyu Anneeee90 nasıl kullanıyorsunuz acaba onu ben beceremedim sanırım kaka lekesini çıkarmamış
Anneeee90 canmanayvesuyu lekeli parçayı leğene koyuyorum üstüne deterjandan bir tatlı kaşığı kadar koyuyorum ve çay suyu kadar sıcak suyu üstüne döküp birkaç saat bekliyorum.
kizannesi575757 Noname21 valla sıcak suda bekletiyorum meyve lekesini bile çıkarmadı dalininkini almıştım o 1 saatte çıkarıyor
kizannesi575757 Noname21 evet az önce kovada beklettiğim tişörtü aldım saat 5 gibi basmıştım leke olduğu gibi duruyordu çitiledim öyle biraz çıktı leke mandalina lekesi ve bekletmedim üstünden çıkarıp direk bastım
babyyyy1 asl467_ e bebeğin leke çıkarıcısi var toz halinde onu kullanıyorum çıkarıyor spreyi de var bu arada
elizecem asl467_ valla bende aynı durumdayım asla reklamlara inanma hepsini denedim kodlanın beyazını ayrı renklisi var pembe kap ayrı alıp onu döküp bekletip çitiliyorum aşırı işe yarıyor
yagmur35yy asl467_ ebebkteki toz leke cikaricisini kullanıyorum çokta ise yarıyo özellikle ek gıda ve kaçan kaka meselesinde😊