Arkadaşlar merhaba 30 Mayıs Çarşamba günü saat 9 gibi doğum yaptım. Uygulamaya güne bugün 39. Gün ama çarşambayı sayarsak 40. Gün biz bugün kırkımızı uçurduk ama tereddüt kaldı içimizde olmazsa yarın da kırklanıveririz artık 😂 Hangisi 40. Gün bugün mü yarın mı
umay1520 yoksa sizinde mi biz gibi kafanız karıştı 😂😂
umay1520 dopum yaptıgın günü br saymayacakmısson canım benmde 1 haziran doğumlu sayarsak 39 ma 38 günlük bugün bide kızın kırkı ya bi gğn önce ya bi gğn sonra çıkarmıs bizde yarın çıkaracağız :-) yani denn bugün 39 gün oluyor 1 haziranda bir günlük bebeğin
umay1520 2 gün öncesindede çıkarabilirsin 40. Günde çıkarabilirsin canım tamamen sana bağlı☺️
umay1520 bugün kırkınız çıktı. Bizim de dün çıktı 😊 29 Mayıs kızımın doğum tarihi. Uygulama 1 gün eksik gösteriyor nedense. Mayıs ayı 31 gün olmadığı için mi acaba 🤷🏻♀️😂
umay1520 bende 30 mayıs doğum yaptım o ay 31 çektiği için bugün 40.cı gün oluyor ama program gün gün değil de sanırım ay olarak hesaplıyor bende bugün 40 uçurdum
umay1520 Cumartesi öğleden sonra çıkartacaz bizde kısmetse canım 4 Haziran da Doğum yaptım 14 temmuz tam 40 gün oluyor öyle hesapladım ben 🤗
umay1520 o batil inanclara gore dogdugu gunu 1inci gunu sayiyorlar ben yirtindim bozim buyuklere dogdu saaten 24 saat gectimi bir gunluk olur diye yok ikna edemedim 39. Gün kırk ucurduk😂
Bir fikri olan yok mu ?
Prensesannesiii valla çok karışıkmış bu işler 😂
Thesra yaaa 😱 ilk defa duyuyorum bunu öğrenfiğim iyi oldu ☺️
[silindi] evet benim de uygulama yüzünden kafam karıştı açılcası ☺️
Elifdmn yaaa ☺️☺️ Kız mı oğlan mı bebeğiniz
Bende 31 öayısta doğum yaptım. Bu güne denk geliyor ama proğrama göre yarın. Bilemedim?🙈
DeryaDemirelBedir valla bu işleri büyüklere sorucaz heralde 😂😂
Cansu425 valls ben bugğn kırklandım. Yarın da kırklanıcam garanti olsun 😂😂😂
umay1520 Öyle canım 🤗🤗🤗
umay1520 erkek 😊
umay1520 iyi fikir kesin olur 😂