mehmetresul Kızlar size birsey sorucam erkek anneleri tek yumurtalık olan var mı yani ameliyat olan doktor bu gün bana bebeğimin yumurtalığının birinin çürümüş olabileceğini söyledi çok korkuyorum benim gibi anneler var mı 🥺
Ozooo mehmetresul doktor eliyle bakıyor var dedi yani yok felan demedi haftaya tekrar bakacak ameliyat edecek
birannebirbebek__ mehmetresul Evet kasık ta çıktı özellikle bize 9. Ay da gelin denmişti siz yine doktora gidin ben sizinkinin hemen çürüdüğünü düşünmüyorum
mehmetresul birannebirbebek__ bn baya gittim bi doktora değil 3 4 tanesini gezdim hepsi farklı konuştu
birannebirbebek__ mehmetresul Çok teşekkür ederim şükür güzel geçti ama çok korktuk 3 buçuk saat kaldı ameliyatta🥲
mehmetresul birannebirbebek__ ay çok geçmiş olsun ama yarım saat sürer diyorlardı neden o kadar uzun sürdü
birannebirbebek__ mehmetresul Biz de çok şaşırdık sadece sünnet o kadar sürüyor inmemiş testis ameliyatı uzun sürüyor çok teşekkür ederim bu arada Rabbim bütün çocuklara hastalara şifa versin gerçekten çokk zor du bizim için 🥲
birannebirbebek__ mehmetresul Hiç stres yapma canım ben de kendimi o kadar çok üzdüm ki psikolojik olarak çok kötü oldum ama gerçekten çocuklar o kadar güçlü ki kendin görüceksin çok güzel toparlıcak içini ferah tut dua et bol bol çocuğuna