SevimliHayaletCasper Kızlar bana kaliteli, fiyatı çok uçuk olmayan, spor şık, ne çok büyük ne çok küçük tercihen sırt çantası veya kol çantası önerebilir misiniz? 🥰🥰
Meri-Mel SevimliHayaletCasper Üstte kalsın bir ara piercardin ,Aker ,makkorse çantalar havada uçuşurdu şimdi evlenince pazardan dükkanlardan çakma alıp takıyorum 🥺,🤣🤣🤣
ddenzege SevimliHayaletCasper pierre cardin . Fiyatı makul gibi , cok kalıtelı duruyor / bin / bin besyuz civarı
Minigim2 SevimliHayaletCasper normal çanta istiyorsan çakma olarak kaydettıgım cantalar vardı onları atıyım ıstersen
SevimliHayaletCasper Meri-Mel bende aldım bi kaç tane pazardan falan da iki kullanımda parçalandılar ya
kader539_ Kızlar bir çanta var instagramda hatta ismini unuttum o kişi takıyor 3 çocuğu var öğretmen kendisi sürekli çok faydalı içerikler paylaşıyor post bahsediyor ayy kadının ismini unuttum yaa her neyse o kadının o çantasına bayılıyoruummm nasıl bulabilirim ekranda alamıyorum arayayım nasıl desem yan takıyorsun oval geliyor ama yüksek duruyor boşluk off keşke bulsam 😒
9895 Manuka da harika çantalar var çok kaliteliler, orta boy ve büyük boy aldım anne bebek çantası olarak kullanıyorum üstelik çok şık duruyor 😍💜